15 Ocak 2010 Cuma

People Press Play - People Press Play



Danimarka semalarından yükselen güzel seslerin arasına katılan Kopenhag kökenli electronic grubu People Press Play, aslında Anders Remmer, Thomas Knak, Jesper Skaaning'den oluşan ve Future 3 olarak bilinen grubun yeniden şekillenmiş hali.. Electronic müziğin üç silahşörü, Sara Savery adlı melek sesli bayanı da saflarına katarak 2007 yılında kendi adlarını taşıyan debut albümlerini Morr Music etiketi altında yayınladılar..

Electronic Pop/Folk ağırlıklı müzik yapan grubun soundu Frou Frou'yu andırmakla beraber, dikkatle dinlendiğinde Air, Zero 7, Imogen Heap gibi birbirinden güzel isimden birşeyler barındırıyor bünyesinde.. Vokalde yer alan Savery'nin sesi zaman zaman Beth Gibbons, Sia, Beth Orton gibi isimlerin arasında gidip geliyor ancak yine de kendine özgü tınısını taşımaya devam ediyor..

Şarkılarda, enstrüman seslerinin yanında insan seslerinin oynanmış halleri de müziğin içine yedirilmiş durumda ve dinleyende çok güzel bir etki yaratıyor..

Albüm, Girl adlı parçayla açılıyor ve ilk notalardan itibaren dinleyeni bağlıyor.. Arkasından gelen Always Wrong ile beraber, That Walk, Everything ve Frail dikkati çeken diğer şarkılar..
  1.  Girl
  2. Always wrong
  3. These days
  4. That walk
  5. Hanging on
  6. Frail
  7. Studio
  8. Before me
  9. Everything
  10. Stop
Download Link: Rapidshare

Hiç yorum yok: