17 Mart 2010 Çarşamba

She & Him - Volume Two


FOX'un cici mi cici Adli Tıp/Dedektiflik dizisi Bones'un başrolünde oynayan, "i don't know what that means" ve "don't call me Bones" replikleriyle akıllara kazınmış antropolojist/yazar Temperance Brennan karakterini canlandıran güzeller güzeli Emily Deschanel'in, en az kendisi kadar dünya dışı bir kardeşi vardır, bilir misiniz?

Zooey Deschanel adlı bu muhteşem yaratık, tv dizilerinde ve filmlerde sahnelediği oyuncu kimliğinin yanında, müzikal kimliği ile de biz sevenlerini kendine bir kez daha bağlıyor sağolsun.. Solo projeleriyle olduğu kadar, Conor Oberst, Mike Mogis (Bright Eyes) ve Jim James (My Morning Jacket)'le ortak çalışması olan Monsters Of Folk'tan da anımsayabileceğimiz şahane müzik ademi Matt Ward'ı, sahne adıyla M. Ward'ı da yanına alarak kurduğu She & Him adlı müzik grubu aracılığıyla, fiziğinin yanı sıra sesinin de bu dünyaya ait olmadığını gözümüze gözümüze sokuyor..

Bir soundtrack projesi için biraraya gelmiş olan ikilinin, bu birlikteliği temelli hale getirmiş olmaları, nereden baksanız indie müzik seven kişiler için bir lütuf aslında.. Zooey'nin nostaljik, hatta caza çok yakışacağını düşündüğüm vokali ve başarılı şarkı sözleri ile Matt'in melodilerinin birleşmesi sonucu, keyifli mi keyifli bir ikinci albüm ortaya çıkmış.. Grubun ilk albümünü dinlememiş olanlarınız, belki bir ihtimal She & Him'i, (500) Days Of Summer soundtrack'indeki parçaları "Why Do You Let Me Stay Here?" ile hatırlayabilirsiniz.. İzlememiş olanlara bir not olarak, filmin başrolünde Zooey'nin olduğunu belirtmek isterim..

İkilinin mevzu bahis ikinci albümleri olan Volume Two'nun çıkış tarihi 23 Mart.. Albümün kliplendirilen ilk şarkısı In The Sun'a, Tilly and the Wall konuk vokal olarak destek veriyor.. İşte, hem bir fikir edinmeye yardımcı olacak, hem de Zooey'i bol bol görme imkanı sağlayacak olan In The Sun videosu..


Ve buradan da Pitchfork'un ikiliyle albüm hakkında yaptığı söyleşiye ulaşma imkanımız mevcut: Origami-themed interview with She & Him

Tracklist:
  1. Thieves
  2. In the Sun
  3. Don't Look Back
  4. Ridin' In My Car
  5. Lingering Still
  6. Me and You
  7. Gonna Get Along Without You Now
  8. Home
  9. I'm Gonna Make It Better
  10. Sing
  11. Over It Over Again
  12. Brand New Shoes
  13. If You Can't Sleep
Download Link: Rapidshare
Alternatif Download Link: Multiupload

1 yorum:

Sevda P. dedi ki...

Arkadaşım yani şarkıları dinliyorum, tamam albüm çok tatlı falan, yani baya keyifli ama bu kadın geliyo aklıma, yok, olmamalı, güzelliğin fazlası da cidden kötü.