13 Ağustos 2009 Perşembe

Simian Mobile Disco - Temporary Pleasure


2007 yılında ne güzel bir albüm çıkarmıştın sen, SMD. Seni her dinlediğimizde oturmak haram oluyordu bize. Gerek I Believe, gerek Hustler, gerekse I Got This Down parçaların sıcak yaz gecelerine ilaç gibiydi, daha buna doymadan yeni albüm diye insanları çığırtacak derecedeydi.

Dün akşam sızdı internete yeni albümün, SMD. Gördüğümde kanepede uzanıyordum. Koskocaman DL linkini gördüğümde tek başıma vücudumla Meksika dalgası yaptım yemin billa; o derece heyecanlandırdın beni. Gerçi önceden albümün 6 parçasına ulaşmıştım kıçımı yırta yırta ama senden çıkacak her şey bünyemde böyle etkiler bırakıyordu (Tamam, biraz abartıyorum.)

Gruff Rhys'i çok sevdiğimi sanki biliyormuşsun gibi açılış parçası olarak onun seslendirdiği Cream Dream'i seçmişsin SMD; çok mutlu oldum. Söyleyen muhteşem, parçanın adı lezizden öte ama ı ıh, ısınamadım bir türlü. Her parça için bir şey demeyeceğim SMD, Rhys benim için özeldir; senin geçemediğin kıyağı ben geçeyim dedim (Öff!)

Audacity of Huge, Cruel Intentions, Bad Blood, Turn Up The Dial parçalarını pek sevdim SMD. Diğerlerine gelince, bazılarını alıştıktan sonra severim, diğerlerini hiç sevmem sanırım. Albümü sevdim ya da sevmedim demeyeceğim. Kafam karışık hehe.

Bu arada diğer albümünün linkini de postalıyorum SMD. Senden de razı olsun...

Temporary Pleasure: rapidshare
Attack Decay Sustain Release (2007): rapidshare

1) Cream Dream (featuring Gruff Rhys)
2) Audacity of Huge (featuring Chris Keating)
3) 10000 Horses Can't Be Wrong
4) Cruel Intentions (featuring Beth Ditto)
5) Off The Map (featuring Jamie Lidell)
6) Synthesise
7) Bad Blood (featuring Alexis Taylor)
8) Turn Up The Dial (featuring Young Fathers)
9) Ambulance
10) Pinball (featuring Telepathe)

3 yorum:

Mire dedi ki...

Hayata küsmüşüz? :P Akşama indiriyorum ikisini de :)

pospolen dedi ki...

Ya güzel albüm aslında. Güzel ya, valla. Ben bekleme sürecinde abartmışım sadece hehe.

darkelf dedi ki...

offf anca indirebiliyorum albümleri.. beynim döndü gene.. bu yoğunlukla isilik dökmezsem bundan sonra cildimi hiç birşey bozamaz! kıçım ağrıdı artık yea.. akşam alkole yatırayım kendimi de bünye düzelsin eheh.. SMD'yi de yarın dinleyebileceğim, kusura bakmaz di mi?