1 Ağustos 2009 Cumartesi

Jace Everett - Bad Things

Tv tarihinin kanımca Twin Peaks, Riget (The Kingdom) ve Lost'dan sonra gördüğü en iyi işlerden olan biri True Blood'u duydunuz mu? Six Feet Under'ın yapımcısı Alan Ball'ın "bebelere Twilight, büyüklere True Blood" şeklinde özetleyebileceğimiz yeni dizisinin seyirciye geçtiği en büyük kıyak Jace Everett adlı şahsı muhteremin leziz şarkısı "Bad Things"le süslü olağanüstü jeneriğidir. Diziye başladığımdan beri her bölümde bağırarak eşlik ettiğim bu şarkıyı paylaşmazsam olmazdı. Sonuçta diziyi beğenmeyip yiğidi öldürenler bile jeneriğin ve şarkının ne kadar iyi olduğu konusunda hak veriyorlar.

Efsanevi True Blood jeneriği ve şarkının bir nevi preview'i için youtube
Jace Everett - Bad Things'in mp3ü için rapidshare

Hadi afiyet olsun :)

4 yorum:

darkelf dedi ki...

Anna Paquin denen ayrık dişli eblek kişiye maksimum 4 bölüm dayanabildim ama gerçekten de jenerik hem görsel açıdan hem de duysal açıdan son derece başarılı.. benim anlamadığım başka kimse yok muydu da o hatunumsuyu koydular başrole.. hele de şu güzellik dururken; http://tinyurl.com/mtne9k

Mire dedi ki...

Anna Paquin'e tek kıl kapmayan benim herhalde, bana gayet sevimli ve "güneyli" geliyor o yapamadığı aksana rağmen. Ayrıca Jessica'yı oynayan ablamız o rolden başka bir rol oynayamazdı, onun için yaratılmış o kadın, yerim.

pospolen dedi ki...

Eric şahaseri için herkese katlanırım valla. İnsan rolü vermemeleri isabet olmuş, zira bir insan öyle olamaz :p

Bones, Dexter, True Blood: Sıkılmadan izlediğim jenerikler(Mevcut diziler açısından. Yoksa bi Angel, bi Buffy uuuh)

Sevda P. dedi ki...

Şu şarkıyı dinlemek için başa sarıp jeneriği izlediğim olmuştur. Güzel şarkı, sevdiğim bi dizi, şarkının da burda olması müthiş olmuş.